En moderne tatoveringsmaskin for all sin kompleksitet, er et ganske enkelt verktøy. Den består bare av en håndholdt nålpistol, koblet til en strømforsyning som gir trykk for å bevege nålene med høy hastighet. tatoveringsutstyr til salgs online butikk.

Nålene kan ha forskjellige størrelser og former, og avhengig av type arbeid som blir utført vil bli ordnet på forskjellige måter. På samme måte som en liten symaskin, når på-bryteren vippes, kan nålene trenge inn i huden omtrent 3000 ganger i minuttet. Du kan også kjøpe tatoveringsmaskin for å vise din støtte.

Vi kan takke Thomas Edison for å hjelpe tatoveringsindustrien med å få sin første moderne tatoveringspistol. Edison mente imidlertid ikke at oppfinnelsen skulle brukes av tatoveringsindustrien, men snarere å lage en sjablong som ville lage flere eksemplarer ved å gå over en sjablong med en blekket rulle og overføre teksten til et papirark under. Det klokket inn til 50 punkteringer i sekundet.

Først i 1891 produserte Samuel F. O’Reilly, tatoveringskunstner bosatt i New York, en elektrisk tatoveringsnål basert på Edisons penn. Det brakte fart til en prosess som i århundrer hadde blitt gjort for hånd. Dette fremskritet revolusjonerte tatovering og bidro til å bringe denne kunsten i forkant av populærkulturen i dag.