Den siste tatoveringssjangeren som er et resultat av frigjøring av kreativitet på 1980-tallet som mer eller mindre offisielt ble akseptert av tatoveringssamfunnet er den hjemmelagde tatoveringen. tatoveringsmaskin til salgs nettbutikk.

I mange henseender kan hjemmelaget tatovering kalles en bro inn i stammens fortid for håndverket både i designenhet og magisk funksjon. Som det kan fremgå av navnet, er hjemmelaget tatovering et DIY-embranchment av tatoveringskultur, som praktiseres av ikke-profesjonelle innen hjemlig iscenesettelse og ofte uten spesialisert utstyr. Du kan også kjøpe tatoveringsmaskin kit for å vise din støtte.

Utformingen av hjemmelaget tatovering er vanligvis enkle, grunnleggende tegneserieformer, linjearbeid og bokstaver er vanligvis de mest populære (Anziperova 2012). De fleste av gangene brukes bare en farge, og graderinger er nyanser kan sjelden sees i hjemmelagde tatoveringer. Fakta om forenkling av design skyldes tvetydig av både å strebe etter uregelmessig originalitet og de begrensningene som utstyret og endelige ferdighetene til tatoveringen pålegger.