Som tatovør bruker du oftere tatoveringsnåler enn noe annet element. Som vi oppdager, det er forskjellige grupperinger og størrelser å velge mellom, så denne guiden vil lede deg gjennom noen nålfunksjoner og hva du skal se etter når du er klar til å kjøpe. tatoveringsutstyr til salgs til salgs nettbutikk.

Runde nåler er loddet rundt en sentral skaft i runde mønstre. De kan identifiseres videre som foringer eller skyggelegger, avhengig av hvor nær hverandre de er plassert. Runde foringer er tett pakket, noe som gjør dem perfekte for teknisk arbeid, små linjer og detaljer. Hvis du nettopp begynner, vil du fokusere på runde skyggelegger i størrelse 3, 5, 7 og 9 for litt skyggelegging og fylling i små områder. Du kan også kjøpe tattoo nåler i butikken vår.

Flate nåler er nåler loddes i en rett linje til en nålestang. Disse nåler er de mest populære for fôr fordi formen er bedre for å få mer blekk i huden. Dette betyr klarere, mørkere linjer med bare ett slag. FL eller sjeldnere, FS er hvordan du kan identifisere disse nålene. Akkurat som runde nåler er disse skrevet ut med antall pinner foran, som 3FL eller 7FS.

Magnum nåler er for det meste brukt eller kjent for sin brukervennlighet til skyggelegging. Disse settene har en lengre taper som enten er den samme eller større enn den taper som finnes på runde skygger. Magnums leverer mye blekk, noe som gjør dem ideelle for store farger. Fordi de tillater så mye blekk gjennom, trenger du mindre pasninger, noe som betyr at de vil gjøre mindre skade på huden under flere passeringer. Det finnes noen få varianter av magnumnåler, men vi vil gå nærmere inn på det emnet i en annen blogginnlegg.