Coil tatoveringsmaskin til salgs er designet med et sett med spoler gjennom hvilke elektromagnetisk strøm går for å drive ankerstangen. Når armaturlinjen er satt i bevegelse, eksponerer den og trekker inn nålene etter hvert som kunstneren kommer til å fungere.

Maskinen har to spoler og jernstenger, som legger til sin vekt. Den tunge vekten av maskinen betyr at kunstnerens hånd vil bli utmattet og stiv, og derfor kan tatoveringsøkten ta lengre tid, spesielt når man arbeider med en kompleks tatoveringsdesign. Tatoveringsprosessen innebærer tegningslinjer for å indikere skissene i tatoveringsdesignet, som samt skyggelegging. En enkelt spole tatoveringsmaskine kan ikke gjøre begge deler, og du trenger en maskin for å lage linjene og en annen for skyggelegging.

Spole tattoo maskiner er populære blant tatovering artister fordi de er tilgjengelige i et bredt spekter av merkevarer og er billigere enn andre typer tatoveringsmaskiner (roterende og pneumatisk). tatoveringsmaskin kit til salgs nettbutikk.