I tilfelle av å velge mellom roterende eller spole tatoveringsmaskin til salgs, er det noen få andre faktorer du selvfølgelig bør vurdere uten en pris for minitatoveringsmaskiner. Først av alt, bør du vurdere hovedformålet med maskinen din. Er maskinen designet for skyggelegging, eller er maskinen bedre egnet for linjearbeid?

Hvis du bare bruker en foring for skyggelegging, kan det skade mye mer og slite ut spolene også. Skjønt, ikke alle maskiner kan trykke godt på hver størrelse nål, så pass på at den takler størrelsen du trenger for tatoveringene du ønsker å produsere. tatoveringsmaskin til salgs nettbutikk.

Kontroller deretter monteringskvaliteten. Du trenger en solid, plettfri metallform som føles sterk og behagelig. Når vi diskuterer trøst, vil maskinens tyngde påvirke hvor våken linjene dine er. Å justere en solid form og pennlignende vekt kan gi en fantastisk beslutning. Den nødvendige spenningen vil også påvirke hvor lett nålen slår. En lavere spenning er ideell, men bare hvis maskinen fortsatt fungerer lett og treffer tilstrekkelig hardt.