Mens mange tror at tatoveringsmaskin til salg historie startet med sjømannen Jerry, er dette ganske enkelt ikke tilfelle. Langt før Norman Collins begynte å bleke sjømenn etter andre verdenskrig, satte tatoverere butikk på Bowery i Lower East Side i New York City.

Fra slutten av 1800-tallet og gjennom tidlig på 1900-tallet banet tatoverere som Charles Wagner og Martin Hildebrandt vei for tatoverere i Nord-Amerika. Og en av de mest produktive artister som ble påvirket av både Wagner og Hildebrandt var Albert Morton Kurzman, bedre kjent som Lew jøden. tatoveringsmaskin kit til salgs nettbutikk.

Lew er en ekstremt viktig figur i tatoveringshistorie. Det antas at han ble utsatt for tatovering og begynte å tukge med soldater mens han var i krig. Lew begynte å omforme tatoveringsblits og i flere år arbeidet sammen med Wagner på Bowery. I 1905 gjorde Lew sine blitsark tilgjengelig for salg og var medvirkende til å designe den elektriske tatoveringsmaskinen som fortsatt brukes av kunstnere i dag.