tatoveringsmaskin til salg er en gammel kunst, men den har bare forlatt ephemeral spor i den arkeologiske rekorden. Eksempler på mumier med blekk-dekorert hud eksisterer - for eksempel Ötzi Iceman og Siberian Ice Maiden - men de er sjeldne. Og arkeologer begynner bare å skille tatoveringsnåler fra andre verktøy som ble brukt til oppgaver som å jobbe med lær eller vevkurver.

Til tross for disse utfordringene, tror et par forskere at de har identifisert hva som kan være verdens eldste tatoveringsverktøy: et sett med pussete, blekkfarvede nåler som ble hugget ut av villkalkoner og deretter begravet i en innfødt amerikansk grav minst 3600 År siden. tatoveringsmaskin kit til salgs nettbutikk.

Begravelsen ble funnet vest for Nashville, Tennessee, ved en riverside campingplass kalt Fernvale-området, som hadde vært brukt av forhistoriske jæger-samlere i århundrer. Oppgjøret ble utgravet for å legge vei til en bro i 1985, men arkeologer på den tiden analyserte ikke funnene fullt ut. Setet av bennåler, pigmentfylte halvskjell og steinredskaper ble samlet merket et verktøykasse og satt i oppbevaring der de brukte de neste tre tiårene.